Welcome to OnyxTalk - Global Support Community, please Login or Create an account to get full access to the forums.
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Unresponsive RIP-Queue

Offline schenkco Posted 12-15-2015 - 03:52 PM
Post: #1
Member
1 Posts
Member

Onyx Version:
10.2.5.45
Printer(s):
CET Xpress 1000Q

Just starting today, we've encountered a problem with the RIP-Queue. We submit the job from Job Editor like normal then it says 'Ripping' in the Queue. On the lower right corner, it says Rip Successful but then the program goes unresponsive at the printing phase. I am then forced to close the program resulting in a corrupt .prn file.

I've tried rebooting the computer and rebooting the printer at the same time.

This is not a problem of the size as I've successfully ripped a similar file previously with 2 pieces to print. Because we needed to remake one piece, I just removed 1 piece and saved it as a different name. The format of this is in .eps and I've ensured to fit it within the artwork bounds in Illustrator.

The problem doesn't exist just solely on one file. It goes for all files. Any thoughts?

We are using v10.2.5.45 (CET XPress Q Series).

Much appreciated for any help!
Back to top Find Quote


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Multiple tiles not showing up in RIP-queue kcole 0 1,690 04-30-2012 01:29 PM
Last Post: kcole
  Jobs stuck in the print queue CherylLouise 2 3,255 07-27-2011 12:14 PM
Last Post: CherylLouise
  RIP-Queue unresponsive SLANman 4 6,573 07-12-2010 07:56 PM
Last Post: SLANman
  Rip-Queue not creating cutfile Taylor 1 1,923 10-23-2009 07:11 AM
Last Post: MarcoRoos
  Onyx queue to preflight SWCL 8 5,336 01-06-2009 06:19 AM
Last Post: Douglas


User(s) browsing this thread
1 Guest(s)
myRepono - Website & mySQL Database Backup Service
Community software by MyBB