Welcome to OnyxTalk - Global Support Community, please Login or Create an account to get full access to the forums.
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

UI for Global graphics PDF engine has stopped working

Offline CapitolCopy Posted 01-09-2016 - 06:32 AM
Post: #1
Member
2 Posts
Member

Onyx Version:
12
Printer(s):
CET Gen 5 Hybrid

I'm running Onyx 12 and I'm getting the message:

\"UI for Global graphics PDF engine has stopped working\"

It seems to only be happening on larger file sizes. Any suggestions?
Back to top Find Quote
Offline martnuge Posted 05-05-2016 - 01:10 AM
Post: #2
Member
9 Posts
Member

Onyx Version:
11
Printer(s):
L26500 - LX3000

I have also seen this problem now on three different sites.

I have been requesting assistance from Onyx, but not getting anywhere.

I completed a full install of 12.05 and added both patches, installed new driver from Onyx, this worked for half a day and now the problem has returned.

As soon as any of the three customers submit tiled pages as separate jobs, this error appears.

I would like to see some response, I am getting hung at the moment.
Back to top Find Quote
Offline Pauly Posted 05-05-2016 - 02:35 PM
Post: #3
Frequent Flyer
109 Posts
Frequent Flyer

Onyx Version:
12.0
Printer(s):
Oce Arizona 480XT

Cant really help much. Can the system cope with the software?

What do you consider a big file?


Onyx support is lacking at the moment. I am waiting for a response also.
Back to top Find Quote
Offline martnuge Posted 05-18-2016 - 06:25 PM
Post: #4
Member
9 Posts
Member

Onyx Version:
11
Printer(s):
L26500 - LX3000

Hi

I have found the cause of this issue.

It transpires that the customer was changing their default printer ICC in the quickset (change profiles) to an external output ICC.

The printer is a Contone HP Latex L360.

As soon as this is changed from default, the UI error will occur.

Try it and give me feedback.

M
Back to top Find Quote


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Onyx dongle stopped working clockworkng 9 1,924 12-06-2015 06:08 AM
Last Post: baumanb
  Onyx dongle not stopped working clockworkng 0 693 11-28-2015 04:22 AM
Last Post: clockworkng
Sad Color Replacements in Production House 10 is not working Amy_g 3 1,727 01-22-2014 08:15 AM
Last Post: jonkovach
  Onyx Working Directory Jeff@graphxsigns.com 0 958 01-13-2014 09:53 AM
Last Post: Jeff@graphxsigns.com
  Problem cutting long graphics with Mutoh Ultima SC 1400 D kfinnn 0 1,945 12-02-2013 01:36 PM
Last Post: kfinnn
  Gretag Macbeth or Onyx Profile engine bigbly 3 2,633 09-05-2011 11:38 PM
Last Post: walter_cfl
  Color correction for PMS colors not working in Preflight AndrĂ© Dargan 4 4,672 11-14-2010 06:15 PM
Last Post: Scott
  Media Manager V7.1 stopped opening dale123 3 1,989 09-28-2009 05:15 AM
Last Post: dale123
  How is 7.1 working for you? Scott 14 9,388 04-29-2008 10:41 AM
Last Post: rhody


User(s) browsing this thread
1 Guest(s)
myRepono - Website & mySQL Database Backup Service
Community software by MyBB