Welcome to OnyxTalk - Global Support Community, please Login or Create an account to get full access to the forums.
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Seiko 100s and production house ver 11.1 trial

Offline Rossoscuro Posted 01-05-2015 - 02:30 PM
Post: #1
Member
1 Posts
Member

Onyx Version:
7.5
Printer(s):
Seiko100s

Hallo,
i need some help, because I've my seiko 100s to be installed on a new PC with u320 scsi board running on win7 professiknal 64bit. i've install the trial to check if the printer could be compatible with the new RIP and PC. previously it was installed on and old 7,3 postershop on win xp. I have this problem:
- the scsi interface seem to wok correctly, detecting the ip-6900 on the id 6
-after installing the printer on ph11 the RIP ask me to check the scsi configuration. i press the button SCSI and a windows with the detection of the scsi interface appear
-it suggest me a differet id. I correct the values and exit. The consolle display eror message #8, or 11 or 23.
-i've tried to change the value on the the scsi wndow on the ph11, but nothing change.
- i've always the same errors. it can't find the printer
-the printer is turned on becore the startup of the PC.
there is sone one that can suggest me how to perform this installation a tellme if is possible to connect an old printer on a new sytem?
p.s. Sorry for my written english..
Best regards
Davide
Back to top Find Quote


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  production house x10 hardware issue... rayz2003 2 2,709 06-02-2014 08:17 AM
Last Post: chasingterciel
  encad and production house 6.0 mattamondo 1 1,626 11-08-2010 10:54 AM
Last Post: MarcoRoos
  Seiko V64S normal2 mode doesn't work in Onyx Mac-S 0 1,537 12-10-2009 02:38 AM
Last Post: Mac-S


User(s) browsing this thread
1 Guest(s)
myRepono - Website & mySQL Database Backup Service
Community software by MyBB