Welcome to OnyxTalk - Global Support Community, please Login or Create an account to get full access to the forums.
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ProductionHouse 11.1

Offline imagebox Posted 07-30-2014 - 08:10 PM
Post: #1
Member
6 Posts
Member

Onyx Version:
X10
Printer(s):
Durst Lambda 130, HP5000, EpsonGS6000

With a new V 11.1 install, we are experiencing
\"UI for Global graphics PDF engine has stopped working\"

Onyx support suggest disabling hyperthreading in BIOS, but this causes the RIP to crash when printing and ripping at the same time.
Didn't fix the issue anyway.

We have a PC with i7 3.4Ghz, 12Gb RAM, SSD C drive with 2 other drives for input / output.

Any similar experiences out there?
Back to top WWW Find Quote
Offline teo.surman Posted 04-27-2015 - 12:16 AM
Post: #2
Member
1 Posts
Member

Onyx Version:
11.1.2.103
Printer(s):
JV33-160 & GPT190s

I have just encountered this error for the first time this morning. I have recently upgraded to ONYX 11.1.2.103. This morning I have tried to add the 'calculate ink usage' to the print/RIP process and this seems to have triggered the error. Any thoughts would be very helpful.
Back to top Find Quote
Offline CapitolCopy Posted 01-07-2016 - 09:50 AM
Post: #3
Member
2 Posts
Member

Onyx Version:
12
Printer(s):
CET Gen 5 Hybrid

I'm running Onyx 12 and I'm getting the message:

\"UI for Global graphics PDF engine has stopped working\"

It seems to only be happening on larger file sizes. Any suggestions?
Back to top Find Quote



User(s) browsing this thread
1 Guest(s)
myRepono - Website & mySQL Database Backup Service
Community software by MyBB